Borta bra, men hemma bäst!

Ja, det är så verkligen! Det är alltid skönt att komma hemmifrån ibland men det är bäst när man kommer hem. ;)
Vi har haft det jättebra i Stockholm och jag kan säga att det blev mycket promenad. Snakca om att jag har ont i fötterna nu. Vi har gått hela dagarna. Och när man har skavsår så är det lite jobbigt att gå, men som tur var så hade jag med mig andra skor.

I måndags begav vi oss till Sveriges huvudstad och var där vi tolv ungefär. När vi hade checkat in på hotellet och vilat en stund så gav vi oss iväg till tunnelbanan där vi åkte in till Gamla Stan. Där gick vi omkring och gick in i Storkyrkan där det kungliga bröllopet ägde rum i år och vi gick också in i Det kungliga slottet. Jag fattar inte hur man kan bo så! Så stort och pampigt och STORT! Men rummen, enligt mig, såg nästan likadan ut så jag blev trött efter ett tag och ville gå och sätta mig nånstans. På kvällen åkte vi in Fjäderholmarna med båt, det var riktigt mysigt och jag njöt verkligen av den halvtimmen som vi satt på båten.

Igår, tisdag, så tog vi tunnelbanan till Djurgården för att gå på lite museum. Först hade vi tänkt att gå in på Vasamuseumet men där var extremt lång kö så vi gick vidare till Aquaria som var ett litet vattenmuseum. Det var inget att ha, tycker jag. Man trodde att man skulle gå i en gång med vatten runt omkring sig, hajar simmande ovanför huvudet, men inte det. Det var bara på en sida! Efter det gick vi til Vasamuseét och där var det knappt någon kö längre! Snacka om tur! Där var vi inne ett par timmar innan vi gick till Skansen. Där gick vi till aporna. OCh lemurerna. Gud så söta! Och så tama! De sprang mella benen på mig och en liten söt satt någon decimeter frn mig och bara tittade innan den sprang iväg för att äta. Det var knappt så man ville gå därifrån. Vi gick nog ganska länge där vid djuren. Där fanns ormar och fiskar och massa olika apor. De hade även en utställning som jag inte riktigt var förtjust i. En utställning med världens farligaste... SPINDLAR! Usch, vad rädd jag var när jag gick in där. Men ärligt talat så var det inte så farligt osm jag hade trott att det var. Visst, det var äckligt, men jag var inte så hysteriskt rädd osm jag brukar vara, när jag visste att de satt i en glasbur.
Efter vi hade varit hos djuren gick vi till scenen där det var genrep för Allsång på Skansen. Vi såg nästan hela, förutom första låten med Salem al Fakir. Vi gick en stund sen åt vi och gick när tv-sändningen började. Så jag hann precis höra Keep on walking innan vi gick därifrån. Det var riktigt roliga artister med. Salem al Fakir :), Drängarna, Gunhild någonting, Oskar Linnros och Tomas di Leva!

Idag var vi i Rosendal en runda när vi hade checkat ut från hotellet. Det var faktiskt ganska långtråkigt att gå där. Bara en massa blommor! Inte riktigt mitt intresse ;)





Denna bilden e till dig, Chitra! ;)

Den här musen hette Piff... eller Puff...?



En liten tavla jag inhandlade på Fjäderholmarna. Tyckte den var söt! :)

Även ett par solglasögon, som var nödvändigt, köptes idag :P



Dagens låt:
Hey Jude - Beatles
2010-07-21 @ 22:50:42 Familj & Vänner Permalink


Kommentarer
Postat av: Chitra

Blodsugande vampyrer, haha den var bra!

Hey! Du kunde väl ha varnat mig att du la ut en bild på en orm, tack så mycket! Nu kommer jag att drömma mardrömmar...

2010-07-22 @ 11:55:05
URL: http://chitras.blogg.se/
Postat av: Linn

Hahah, Chitra! Så söt!

Den där lilla råttan på bilden under fladdermössen var riktigt söt! ;)

2010-07-22 @ 12:28:24
URL: http://linnvallerius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0