Material girls

Material Girls handlar om syskonen Tanzie och Ava Marchetta som är de enda arvingarna till världens största kosmetikaföretag. De lever ett lyxliv som innehåller VIP-fester, dyra bilar, kreditkort som räcker ett helt liv utan att man behöver arbeta själv och allt vad man kan tänka sig. Tills en dag...
En skvallerskandal gör så att företaget krossas och Ava och Tanzie blir av med sina kreditkor, hus och bilar. Nu är det kommunal buss och begangnade kläder som gäller. Men Ava och Tanzie tänker inte låta detta ske. De bestämmer sig för att ta upp kampen mot den skumma nyheten om deras företag.







Jag tyckte denna filmen var kul! Den var rolig och även lite fin. Just med att de kämpade för att avsluta det deras pappa hade gjort innan han dog. Jag tycker också att det var extra roligt att skådespelarna som spelar Ava och Tanzie även är syskon i verkligheten. Det är ju Hilary och Haylie Duff. Såklart så finns det kärlek med i filmen och jag gillade verkligen killarna som dem fick till slut. Så söta! Så om ni är sugna på att se en komedi med också kärlek i, då ska ni se denna!
2011-01-31 @ 15:39:00 Film Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0