Transformers - Revenge of the Fallen

Transformers - Revenge of the Fallen (De besegrades hämnd) är den andra filmen om Transformers. Precis som i den första är Sam Witwicky huvudpersonen i filmen och han och hans flickvän får vara med om ett riktigt stort äventyr, igen.
Sam har precis börjat på college när Optimus Prime, ledarroboten bland de goda robotarna Autobots, söker upp honom. Han behöver hjälp. Sam förstår att det är någonting som håller på att hända när han upptäcker en massa symboler som fyller hans huvud. Han kan inte tyda dem och de kommer att spela en stor roll senare. Han får reda på av Optimus att Decepticons, de onda robotarna, håller på att försöka ta över världen ännu en gång. Deras mästare har fått ny kraft och är på jorden för att hämta Matrixen. Den finns någonstans i Egypten och med hjälp av en gammal Autobot kan Sam och Mikaela tyda symbolerna i Sams huvud som sen tar dem till Egypten. Där börjar sökandet efter Matrixen och den maskin som kan släcka solen om den får kraft av Matrixen. Sam och Mikaelas uppgift är att hitta Matrixen och ge den till Optimus, som blev dödad under en strid med Megatron, och hoppas på att den återupplivar honom. Kommer Decepticons att få makten efter så många år eller kommer Autobots besegra dem ännu en gång och kunna hålla freden på Jorden med hjälp av Sam och Mikaela?







Jag tyckte denna filmen var riktigt bra, precis som den första. Ofta brukar den andra filmer i såna här serier vara den sämsta men så tyckte jag inte alls att det var här. Denna var minst lika bra som den första. Den var spännande, rolig och den var inte alls långtråkig. Just med att det hände någonting hela tiden blev det inte tråkigt, även fast den var nästan två och en halv timme lång. :)
2010-12-18 @ 17:41:10 Film Permalink


Kommentarer
Postat av: Chitra

Svar: Haha, nej bara en jag tog på nätet, helt random ;9

2010-12-18 @ 17:55:31
URL: http://chitras.blogg.se/
Postat av: Elisa

jag håller med dig nästan till 100 %, fast 1:an är bättre tycker jag, ganska mycket bättre. Men 2:an är inte alls dålig. Däremot kommer varken Shia LeBouf (Sam) eller Megan Fox (Mikaela) vara med i trean, för att de blev så besvikna på 2:an, tydligen var den riktigt sugig enligt dem! Hah. Det är vad ryktet säger iaf. :S

2010-12-20 @ 22:12:55
URL: http://inspirationdept.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0