Kusse lille!

Idag har varit en riktigt bra dag! Eller kväll i alla fall. Vi (min familj), mormor och morfar och Patriks föräldrar var hos Jennie och Patrik för att hälsa den nyaste välkommen hem. Jag och Jon fick en kusin i måndags och de kom hem idag. Han var så söt och liten. Och så varm att hålla i. Men jag var så rädd att jag skulle tappa honom eller råka trycka för hårt på hans små fötter. Han såg så ömtålig ut, som en liten porslinsdocka.
Så små, söta händer. Små, söta fötter. Hela han var så grymt söt. Jag skulle kunna sitta med honom i knäet och bara titta på honom hur länge som helst.
Han sov under hela tiden vi var där så jag fick aldrig se hans ögon. Men vi ska till mormor och morfar på en liten invigningsfest av deras nya uterum på lördag så då hoppas jag på att kanske han är lite vaken.

Imorgon skulle vi bort till en familj i stan men jag vill inte följa med för jag har inte så jättekul där så jag ska sova hos Chitra. På kvällen ska vi till Edvin och grilla. Ska bli väldigt mysigt tycker jag !







Dagens låt:
Du gör min dag - Petter
2010-07-01 @ 22:43:16 Familj & Vänner Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Vilken gullig liten Sixten! :)

2010-07-02 @ 11:37:05
URL: http://http://henrikssonfelicia.blogg.se/
Postat av: Chitra

Men vilken söt lite Sixten, oj vad mycket hår! :)

2010-07-02 @ 12:01:39
URL: http://chitras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0