Sucker Punch

Sucker Punch handlar om en ung tjej som blir satt på en anstalt för mentalt sjuka av sin styvfar. Där får tjejerna jobba hårt för att inte bli ordentligt straffade. Baby Doll (tjejen) kommer på en plan som gör att hon och hennes vänner ska lyckas fly från anstalten. Men då behövs alla. Kommer de lyckas?





Denna filmen var lite konstig. I början av filmen kom hon då till det där mentalsjukhuset men sen utspelade sig filmen på någon slags strippklubb, eller något. Och när hon dansade, när hon kom på den planen och hur de fick tag på grejerna man behövde, fick man se som i en dröm. Då var hon och hennes vänner på olika slagfält och försökte få tag på grejerna. Det låter säkert jättekonstigt när jag försöker förklara men det var lite svårt att förklara på ett lätt sätt.
Förutom att den var lite rörig så tycker jag den var bra. Jag brukar inte gilla sådana här filmer men den var spännande och nervpirrande. Det var också coolt att se Vanessa Hudgens - High School Musical-stjärnan - i en lite tuffare film. ;)
2011-11-06 @ 18:16:13 Film Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0