DON'T STOP BELIEVIN'

Nu tänkte jag skriva om det lilla projekt som vi har dragit igång med Ungdomskören. Efter Radiohjälpen började fick både jag och Chitra ett behov av att hjälpa. Vi har det så bra här i Sverige jämfört med andra länder runtom i världen. Vi ville vara med och bidra till att göra det bättre.

Därför föreslog vi en välgörenhetskonsert för kören och det tyckte de lät som en bra idé. Vessige Ungdomskör kommer alltså att ha en konsert den 23 maj kl 19.00 i Vessige kyrka. Det är inget inträde utan man får istället välja om man vill lägga ett bidrag efter konserten. Vi i kören kommer att sjunga med komp av piano, gitarr och trummor.

Vi valde att "döpa" konserten till Don't stop believin' för att det är ett budskap som man kan sända till alla som har det tufft därute. Det är också en riktigt bra låt! Det finns folk som vill hjälpa och om det blir fler så kan det faktiskt göra en väldigt stor skillnad.

Vi kommer att ge pengarna som vi får in till ett projekt i Nepal som UNICEF har. Det projekt går ut på att ge fler flickor chansen att få gå i skolan. Vi valde detta projekt för att vi tycker det är viktigt att alla ska få utbildning då det är så självklart för oss här.





Nepal är ett av världens fattigaste länder. Många av landets flickor får inte gå i skolan - för att de är just flickor. Många barn måste arbeta för att hjälpa till med familjens försörjning.
Bilder och text från UNICEF


Alltså, Vessige kyrkan den 23 maj kl 19.00. Välkomna!

2012-05-17 @ 20:39:28 Musik Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0